lyst forlag

 • Les om vår ferske debutant Tone Lund

   

  I juni debuterte forfatter Tone Lund med boken «Jenta som ville fly» på Lyst forlag. Handlingen satt til Frøya, samt i Trondheim og i Tromsø. Derfor ble hun nylig intervjuet av avisen Hitra-Frøya. Der forteller hun blant annet:

  - Det er en oppvekstroman fra 60-tallet. Jeg tror mange på min alder vil kjenne seg igjen i det som skjer. Vi hadde for eksempel en jukeboks i stua og det har preget boken. Jeg har brukt en del musikkreferanser fra det tiåret, sier hun.

  tone lund i hitra

  Om boken:

  Da Liv ser et fly som blir hengende fast i et tre bortenfor bestemorens hus, blir hun ivrig og forteller om det til de voksne. Hun får ingen respons, og blir trist og lei seg. Hvorfor får hun ikke ta del i de voksnes verden? Hvorfor er de ikke interessert i henne? HUn bestemmer seg for å bli flyver når hun blir stor. DA skal hun fly så høyt at de voksne ikke får tak i henne, selv om de gjerne vil.

  En nær og billedrik fortelling om ei lita jentes oppvekst på 60-tallet.

  Boken kan bestilles hos din lokale bokhandel, eller direkte i vår nettbutikk her: http://forlagshusetivestfold.no/jenta-som-ville-fly-tone-lund

 • Ny roman: Vikingene på Brunlaneset

  Thore Busk har nylig kommet med sin roman nr. 2 på Lyst forlag, "Vikingene på Brunlaneset." Vi gratulerer!

  thore busk

  Om romanen:

  vikingenep_brunlaneset-comverRomanen starter med det store slaget på Neset. Det er en vanskelig tid, en religion skal erstattes av en annen. Å forlate noe man har trodd på for å bli erstattet med noe totalt annerledes og fremmed, det gikk ikke rolig for seg, det måtte våpenmakt til. Brunlaneset styres av en kvinne, hennes mann er i viking og hun har derfor konkurranse om ledelsen. Hun har fem barn, men bare den yngste er hjemme. Det er denne unge mannen som fører kjærligheten inn i romanen og også tar opp problemet med hvem som bestemmer over valg av livsledsager. Hun som leder Neset får også en påminnelse om et stormende kjærlighetsforhold for lenge siden.

  Les starten her:

  Boken kan bestilles i din lokale bokhandel eller direkte på våre nettsider her:

  http://forlagshusetivestfold.no/vikingene-pa-brunlaneset-thore-m-busk

 • Velkommen til lansering av romanen "Rettferd" på Bakklandet i Trondheim

  john1 Fredag 4. november inviterte forfatter John Ness til før-lanseringsfest på Rødbrygga i Stokmarknes.

  john4

  Et 30-talls mennesker fant veien, og forfatteren var strålende fornøyd med publikum, tilbakemeldingene han fikk, og ikke minst: boksalg.

  john3

  Fikk du ikke med deg førlanseringen?

  Du har fremdeles muligheten til å treffe forfatteren. Onsdag 9. november, inviteres det til lanseringsfest på Antikvariatet, Bakklandet i Trondheim klokken 19.00. 

   Arrangementet har fri inngang, og det blir mulighet for kjøp av signerte eksemplarer også her!

  Velkommen skal du være!

  john2

 • Ådne Frestad's debutbok "Hanskene" ble lansert hele to ganger:-)

  Kriminalromanen"Hanskene", skrevet av Ådne Frestad, ble lansert hele to ganger forrige uke!

  adne-2

  Lanseringene fant sted mandag 24. oktober på Thorbjørnrud Hotell Jevnaker,

  adne-1

  og tirsdag 25. oktober klokken 19.00 i rettssalen i Hønefoss fengsel.

  adne-3

  Boken er dermed presentert for et 70-talls oppmøtte, hvor de fleste benyttet anledningen til å få med seg signert bok hjem.

  dobbel-boklansering-hanskene-1

   Om HANSKENE:

  Roger jobber ved samlebåndet på en kjøkkenfabrikk. Hver sommer, før ferien, holder avdelingen en sommerfest. Rogers bestevenn, Øystein, er også der. Etter festen skiller de lag, Roger spaserer hjem, Øystein tar mopeden. Dagen etter dukker ikke Øystein opp. Kona melder ham savnet til lensmannen. Noe må ha skjedd. Hvor er han?
  Politiet engasjerer seg bare halvhjertet i saken. Lensmannskontoret er underbemannet, og de er midt i etterforskningen av en stor narkosak. Roger begynner å etterforske selv. Snart blir han virvlet inn i en ukjent verden hvor alt styres av penger og mord er hverdagskost.

  Boken kan bestilles her:

  endelig_cover_hanskene

   

   

4 artikler