Magnhilds bok, en sterk og rørende historie som ikke er alle forunt å få lese

cover-magnhilds-bokForlagshuset i Vestfold består av fire forlag, der Forglemmegei Forlag er forlaget for de personlige historiene. Der utgir vi - i samarbeid med forfatteren - både personlige historier som har potensiale til å treffe "hele" Norge og skal selges fritt, til mindre utgivelser, historier som kun er beregnet på den nærmeste familie.

Et eksempel på det siste kom inn døren her i dag, Magnhilds historie. En rørende historie om en kvinne og hennes familie, en bok som vi er helt sikre på at vil glede både Magnhild selv og hennes slekt / familie i mange år framover. Selve historien kan vi selvfølgelig ikke røpe her, den tilhører Magnhild og hennes nærmeste, men vi kan røpe at det er en både sterk og velskrevet historie - skrevet av Magnhilds datter - som befinner seg innenfor det vakre omslaget.

Vi har stor glede av å bidra til at slike historier ser dagens lys, og vi hjelper til med alt fra å gjøre selve manuset best mulig, til alt som skal til for å skape en trykkferdig bok. Hvis du sitter på en historie som du vil dele med etterslekten - eller for den saks skyld hele Norge - så ta derfor gjerne kontakt med oss. Kanskje vi kan hjelpe deg også?

 

Legg igjen en kommentar