Massiv mediaoppmerksomhet og godt salg for "En søster for lite"

Drapet på Kristin Kjelstrup i Tromsø for sju år siden vekker fremdeles følelser. Boken ble lansert på en fullsatt Prelaten i Tromsø i slutten av , og flere medier har gitt boken og historien fyldig dekning.

ITromsø hadde en fire siders sak om den allerede før lanseringen, og Nordlys fulgte opp rett etter. Nrk har laget video om historien, og Dagbladet Magasinet hadde den som hovedsak i siste nummer. Boken er også nykommer på Bokhandlernes salgslister for generell litteratur.

Den 23. januar 2009 blir Kristin Kjelstrup (40) fra Tromsø skutt og drept av ekskjæresten, politimannen Rolv Are Pettersen. Straks etter skyter han seg selv. Tilbake står blant andre Kristin sin nesten jevngamle søster og nære venninne, Ingrid. Den psykiatriske sykepleieren er knust av sorg og savn, men også skremt over det hun opplever som en svært tilfeldig og mangelfunn oppfølging av støtteapparat og samfunn i tiden etterpå. I boken "En søster for lite" spør hun seg blant annet om det er slik at hendelsen oppleves for sensitiv til at enkelte tør nærme seg den på grunn av sakens spesielle karakter. Og hun prøver å finne svar på hvordan en kan forebygge at noe lignende skal hende igjen.

“En søster for lite” er Ingrid Kjelstrup sin personlige og sterke fortelling om en blid, sjarmerende og dyktig søster, mor, datter, student og venninne, som ble revet bort så alt for tidlig.

Boken kan kjøpes i de fleste bokhandlere. Den kan også bestilles her.

En søster for lite cover

 

Legg igjen en kommentar