nina bay

 • Eksplodera er i farta igjen! Bok nummer fire er i salg NÅ!

  Den rykende ferske Eksplodera og spøkelseblomstene er akkurat kommet fra trykkeriet, og Den lille heksa som (nesten) alltid er sint og forfatter Nina Bay, er i disse dagers på signeringsferd.

  nina med eksplodera 4

  Her er hun fotografert på Norli Kvadrat i Sandnes. De tre tidligere Eksploderabøkene har blitt godt mottatt av både barn og foreldre,  den første boken som ble utgitt i starten av året er allerede utsolgt, og det er bare noen få igjen av nummer to. Så hvis du vil skaffe deg noen Eksplodera-bøker før jul, så er det ikke lurt å vente for lenge...

  Om Eksplodera og Spøkelseblomstene:

  Mellom trærne i skogen, bak de høyeste fjell, bor det ei lita heks. Hun heter Eksplodera og er ikke stort større enn en sommerfugl. Om kveldene og nettene øver hun seg på magiske triks og tryllekunster. Rett som det er hender det at hun blir forstyrret av det mest irriterende hun vet: Dragelatter!

  Eksplodera er så lei av latteren at hun har pønsket ut en plan for å bli kvitt den. For å lykkes, trenger hun hjelp av spøkelsesblomstene. Eksplodera har trent dem til å bli store og nifse. De kan skremme bort skumle krek med hylene sine, men kan de også skremme bort drager?

  Dette er den fjerde boka i serien om den lille heksa.

  I bøkene om Eksplodera har forfatteren invitert oss inn i et fantasifullt og spennende univers. Her blir vi kjent med ei særegen og temperamentsfull heks som vi blir glad i. Forfatteren har evnet øå krydre historiene med små stikk av humor, som både barna og de voksne vil like. Alle bøkene er fantasifullt og fargerikt illustrert å Jonas A. Larsen. Eksplodera er allerede manges favorittheks. Blir hun også din?

   
  Boken kan bestilles hos din lokale bokhandel, eller direkte i forlagets nettbutikk her:
   
  eksplodera 4

   

 • Eksploderalansering på Evje og Hornnes bibliotek 28. november!

  boklansering-eksplodera-3

  Endelig! Tredje bok i serien om Eksplodera er her. Bli med på lanseringsfest på Evje og Hornnes bibliotek mandag 28/11 kl 17.00.

  Det blir høytlesing og bildeframvisning fra boka. Vi trekker ut to heldige vinnere som får hver sin premie. Eksplodera spanderer pepperkaker, mandariner og brus. Vi avslutter med boksignering og salg av bøkene i serien. Kom gjerne og sikre deg et eksemplar :)

  Alle er hjertelig velkommen. Vi gleder oss og håper å se mange store og små på biblioteket denne ettermiddagen.
  Gratis inngang :)

 • Eksplodera, den lille, sinte heksa, er kommet til en bokhandler nær deg!

  Eksplodera, den lille heksa som alltid er sint, er endelig kommet fra trykken.                                                                                          

  Mellom trærne i skogen bak de høyeste fjellene bor det en bitteliten heks, ikke større enn en sommerfugl. Den bittelille heksa heter Eksplodera. Om nettene øver hun seg på magiske triks og tryllekunster. Om dagen vil hun aller helst bake kaker og besøke venner. I stedet blir hun stadig forstyrret av det mest irriterende hun vet om.                                                                                               

  Latter. Dragelatter.

  Hva skjer egentlig med en bitteliten heks når hun blir så irritert at hun kanskje, men bare kanskje, eksploderer?  

  Og hva skjer med en ildsprutende drage når han får øye på en bitteliten heks som dirrer av sinne? 

  Den som leser får svar, og den første anmeldelsen er allerede kommet.

  gutt med eksplodera

  Bokbloggeren "My criminal mind" har har lest boken sammen med sin seksårige sønn, og konklusjonen er: Veldig, veldig, veldig morsom! Du kan lese hele anmeldelsen her. 

  Eksplodera er skrevet av forfatterdebutant Nina Bay fra Sandnes og illustrert av Jonas Aleksander Larsen fra Larvik. Jonas A. Larsen har, sin unge alder til tross, tegnet i mange år, og blant annet laget diverse tegneserier og reklameprosjekter tidligere. Eksplodera er den første boken han illustrerer, og han ble i den forbindelse intervjuet av Larviksavisen Østlandsposten. 

   

  jonas i op

   

  Eksplodera er den første av fire bøker om den lille heksa. Vil du bli nærmere kjent med henne, kan du kjøpe den første boken i serien her:

  eksplodera_denlilleheksa_cover

   

   

   

3 artikler