Over dørstokken til soverommet med forfatter May Britt Stendal.

– Forskning viser at mat, vann og sex er like viktig for begge kjønn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette kunne forfatter May Britt Stendal fortelle under sin boklansering i Asker onsdag 6. april. Tematikken var ikke tatt ut fra det blå. Boka ”Forført” er nummer to i en serie bestående av tre erotiske romaner. Her følger vi karrierekvinnen Eilin, leseren slippes inn i hennes følelsesliv sågar som over dørstokken til soverommet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Hva er så farlig med å trå over dørstokken og bevege seg inn på det andre rommet? spør forfattere og fortsetter: – Er det slik at mennesket skal utøve høy moral og gi uttrykk ovenfor andre hvor tabubelagt det er å like erotikk? Er det noe mennesket finner pirrende, og gleder seg over, er det vel nettopp erotikk?

Lanseringen av ”Forført ” fant sted på det passende stedet Royal Lounge Vin & Champagne Bar. Her ble forfatteren bokbadet av forlagsredaktør på Lyst forlag, Marte Østmoe. Både bok, ambisjoner og sjalusi ble diskutert. May Britt Stendal ville ikke røpe hva neste bok skal bringe, men kan fortelle at Eilins mørke skygge og traume, stadig forsøker å hente henne inn. Men også denne romanen bygger på menneskenes tre viktigste kilder til liv: Mat, vann og sex

Bildetekst: Under lanseringen av Forført, på Royal Lounge Vin & Champagne bar, mikset man tema som traumer, sjalusi og sex. Bareier Arben Mena holdt tritt med miksing av drinker. Bildetekst: Under lanseringen av Forført, på Royal Lounge Vin & Champagne bar, mikset man tema som traumer, sjalusi og sex. Bareier Arben Mena holdt tritt med miksing av drinker.

Boken kan kjøpes her:

forførtbok

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar