per nyhus

 • Kunstanmelder Kjell Ronald Karlsen anbefaler "Med blikket mot havet", og kaller den "Et mesterstykke av en bok"

  Kunstanmelder Kjell Ronald Karlsen har skrevet en hyggelig anbefaling  Per Nyhus sin bok "Med blikket mot havet" i dagens Østlandsposten. Han kaller boka " Et mesterstykke av en bok" og skriver blant annet:

  "Men denne boken har Per Nyhus enda en gang ” løftet Larvik” og vist oss hvor stolte vi kan være av våre forfedre og vår historie. Vi har hatt mange kunnskapsrike og dyktige lokalhistorikere i distriktet, men Per Nyhus har en enestående evne til å formidle historien. Språkbruken og teksten er lettfattelig, og et omfattende billedmateriale, fortrinnsvis fra hans eget billedarkiv, og en interessant og god layout gjør at boka er en fornøyelse å lese. Og den er selvfølgelig et oppslagsverk tilstadig berikelse og ettertanke. Kjøp derfor ”Med blikket mot havet i 11.000 år – Larviks maritime historie” og øk din bevissthet om Larvik!"

  Vi kan selvfølgelig ikke annet enn å være enige i mannen:-)

  ***

  Og vil du ta ham på ordet, så kan boken bestilles her:

  med-blikket-mot-havet-300x388

   

   

 • Strålende anmeldelse for "Med blikket mot havet" i Østlandsposten

  I dagens avis skriver anmelder Roger W. Sørdahl blant annet: "Velskrevne og grundige tekster og et bildemateriale av en annen verden gjør boken til et «must» for alle historieinteresserte i Larvik, ja andre også." Vi er selvfølgelig helt enige, dette er et praktverk av en bok.

  per i op

   Boken kan bestilles her:

  med-blikket-mot-havet-300x388

2 artikler