Populært med Damenes aften, StandUp og "LivsVisdom"

For tredje år på rad arrangerer Forlagshuset i Vestfold åpent hus og julebokmesse første helg i desember. Omringet av bøker til «gibort-priser» skal det arrangeres både boklanseringer, barneforestillinger og stand-up-show. Det hele startet torsdag kveld med høy stemning , da Forlagshuset for første gang inviterte til Damenes aften.

damenes-aften

Og boklansering av Liv Hege Refsdals nye bok «LivsVisdom, musikk Hanne Ingersdatter og standup av Loni Bjerkholdt-Pedersen var det som skulle til for å få et førtitalls damer til å ta seg noen timer fri fra både juleforberedelser og menn.

dsc_2009

Menn var riktignok ikke nektet adgang, men den eneste hanen i flokken denne kvelden var allikevel – og forståelig nok - markedssjefen på huset, Frode Eie Larsen.

dsc_2034

Han gjorde jobben som bokbader og konferianser, men trakk seg skyndsomt tilbake til kjøkkentjeneste da Loni Bjerkholdt-Pedersen entret scenen for å dele noen av kvinnelivets hemmeligheter.

dsc_2050

Standupkomikeren – som markedsfører seg selv under slagordet: «Gøy, - men drøy» delte av sine egne mer og mindre vellykkede erfaringer som singel feminist, politiker og småbarnsmor. De tilstedeværende damene fikk, innimellom latterkulene, servert både humor og alvor, og mange av dem fikk nok også et noe endret syn på den inntil nå ganske så uskyldige barnetv-stjernen Max Mekker i løpet av showet …

dsc_2057

Liv Hege Refsdal, som neste år kan feire tiårs-jubileum som forfatter, ble bokbadet både om forfatterskapet sitt generelt, og den siste boken spesielt.

dsc_2023

Frode Eie Larsen betegnet henne som en nomade-forfatter, siden hun stadig byttet sjangre, og har utgitt bøker både for barn og voksne, før hun altså nå har gitt ut boken «LivsVisdom», en liten bok med tegning og tekst.

livhegeiop

I tillegg til salg av bøker og boksigneringer, ble kvelden både startet og avsluttet med sang av Hanne Ingersdatter kjent som bl.a. solist i koret Kick.

dsc_2013

Den dyktige sangeren hadde også laget en helt egen sang, tilegnet kvelden og Liv Hege Refsdal, noe som ble mottatt med jubel.
En vellykket kveld for et førtitalls damer, og forlegger Myriam H Bjerkli utelukker derfor ikke at det blir en ny Damenes aften på neste års julemesse.

dsc_2035

Legg igjen en kommentar