Prins Godhjerta

 • Vi inviterte Guriskogen barnehage til show med Onkel Snurretulleball

  I anledning Forlagshusets åpne dager og julebokmesse fulgte vi tradisjonen og inviterte en barnehage til en gratisforestilling med litt julegodt attåt. I år var det Guriskogen barnehage som fikk oppleve show med Onkel Snurretulleball.

  dsc_0018

  Barna i Guriskogen barnehage fikk en litt annerledes start på barnehagedagen da de besøkte Forlagshuset på Skreppestad fredag formiddag.

  dsc_0014

  Etter en noe nølende skepsis til den store mannen i kosedyrkostyme, tødde de små raskt opp da Erik Johansen – alias Onkel Snurretulleball – spilte og sang melodier fra sitt eventyrunivers.

  dsc_0018

  Mens storskjermen viste bilder fra sangtekstene og de to «Prins Godhjerta»-bøkene Erik Johansen har forfattet , ble det både «vrikke-på-rumpa-dans» og høylytt allsang av de enkle og fengende refrengene.

  dsc_0029

  Etter en times tid ble showet avsluttet med saft, pepperkaker og julestrømpegodt, før barna igjen ikledde seg vinterklær for å avslutte dagen i barnehagen, en opplevelse og noen nye sanger rikere.
  Link til video: https://www.facebook.com/myriam.h.bjerkli/videos/10154010742840334/

 • Velkommen til den offisielle åpningen av Sokna skole og Trollklangkonsert

  image001-2
  I forbindelse med den offisielle åpningen av Sokna skole og biblioteket,
  inviteres det til familieunderholdning i bibliotekavdelingen torsdag 22. september kl. 16.00.

  Trollklang spiller og synger melodiøse og fengende barnesanger krydret med små eventyrsnutter fra Prins Godhjerta - bøkene.

2 artikler