Prins Neo og solporten, vår aller siste utgivelse før sommeren, ble lansert på Litteraturfestivalen i Stavern.

Nina R. Aasvang lanserte sin debutroman "Prins Neo og solporten" under Litteraturfestivalen i Stavern. Et fantasyelskende publikum hadde møtt fram for å få med seg begivenheten, der den unge forfatteren delte tanker om både debutboka spesielt og fantasysjangeren generelt.

nina3

 

Nina Aasvang (f. 1988) fra Sandefjord, er mor til tvilling-gutter og utdannet konditor. Prins Neo og solporten er hennes debut som forfatter.

Den magiske kulen er stjålet. En kule hvis kraft er større enn det de fleste vet. I alle tider har den passet kongeriket Dragonia ved å holde den veldige Solporten lukket, den gyldne port som skiller det onde fra det gode.

Prins Neo er en ung prins som får verden snudd opp ned en skjebnesvanger dag. Han blir tvunget ut på en reise, hvor oppgaven er å redde hans kjære Dagonia. Kun han og dronningen er spart, men hvorfor? Og vil han klare å finne de sagnomsuste våpnene ingen trodde fantes?
Med et følge av sine beste venner begir han seg ut på en farefull ferd, fylt av trollkyndige, alver og de sky dragetemmerne. Han finner raskt ut at livet byr på mang en overraskelse. Og hvem er skyggen som stadig lurer i bakgrunnen, og som virker å følge ham hvor hen de enn drar? Tiden er ikke på deres side. Solporten må holdes stengt, og selv kreftene til de trollkyndige varer ikke evig. Vil prins Neo og følget rekke frem i tide, eller vil mørkets dypeste skygger bre sitt teppe over dem?

Dette er en historie om trollkyndige, dragetemmere, alver og magi, men det er også en historie om reisen fra å være gutt til å bli mann. Om selvstendighet, overlevelse, lojalitet, vennskap og en aldri så liten realitetssjekk. For hvem er han som ønsker dem så vondt?

Les starten av boka her:

 

 

Legg igjen en kommentar