Ringerikes blads anmelder om "Trekkfuglene": "man blir oppslukt av boka, og klarer knapt å legge den fra seg"

trekkfuglene-anmeldelse-i-ringerikes-bladAnmelder Anne Gro Christensen har anmeldt Trekkfuglene for Ringerikes Blad. Hun skriver blant annet at "man blir oppslukt av boka, og knapt klare å legge den fra seg" ... "Greftegreff er svært presis og kan sitt politifag. Det kler historien og gjør den troverdig", før hun avslutter med:  Greftegreff skriver godt og engasjerende. Vi tror på typebeskrivelser og personlighetsskildringer og på selve historien. Her er ikke saken løst før du har lest side 379, som er den aller siste i Greftegreffs aller første krimroman. Men vi vil gjerne lese flere historier om politietterforsker Wilhelm Gran og hans assistent Mia."

Bokbloggeren "My Criminal mind" har også anmeldt boken. Under statusen "Trekkfuglene har det meste av det en god krim skal inneholde." står det blant annet:

... språket flyter godt og jeg kjenner at jeg koser meg med historien ... Wilhelm Gran som er hovedetterforsker i saken er en spennende type som jeg syns vi blir godt kjent med, og hunden hans Satan er en god menneskekjenner ... plottet er friskt og annerledes ... koste meg veldig med denne boken. ... en god debut  og jeg håper det kommer flere bøker om Wilhelm, Mia og hunden Satan.

Les hele anmeldelsen her.

Vi gratulerer debutant Erling Greftegreff med to strålende anmeldelser!

 

En tanke om “Ringerikes blads anmelder om "Trekkfuglene": "man blir oppslukt av boka, og klarer knapt å legge den fra seg"”

Legg igjen en kommentar