signering

 • Travle forfattere i desember, her kan du møte noen av dem :-)

  Flere av våre forfattere har travle reiseruter i desember, der de både holder foredrag, lar seg bokbade, eller signerer bøker i bokhandlere. Under her har vi samlet noen av dem, slik at dere kan planlegge årets julebokinnkjøp:-)

  Frode Eie Larsen treffer du her:

  frode i desember

  Vår debutant Jeanne Bøe er også på farten:

  jeanne bøe

   

   

 • Frode Eie Larsen lanserte sin nye bok hos ti bokhandlere i ti byer på en dag!

  signering frode 20 10

  Vi tror neppe noen har gjort det før ham, og var slett ikke sikker på om han ville lykkes. Signering hos ti bokhandlere på en kort lørdag? Var det i det hele tatt mulig? For å gjøre det hele enda litt mer utfordrende, så skulle også kona hans, Line, være sjåfør. Og hun hadde fått sertifikatet under tre døgn tidligere …

  frode i øpEtter en maraton av en dag, så kunne ekteparet senke skuldrene og slå fast at stuntet var vellykket. Ti bokhandlere på ti forskjellige steder var besøkt og en anseelig mengde med bøker solgt og signert.

  line og frode 10 på 10Vi gratulerer dem begge med en vel gjennomført dag!

  frode ti på ti

   

  Om romanen:

  Slå på ring - forside_lav (002)Mens høststormene herjer, rystes det vesle stedet Helgeroa av en grusom forbrytelse. Idyllen slår sprekker, og i en bygd der alle kjenner alle, vokser mistro og splid frem. Vet man egentlig hva som skjuler seg bak lukkede dører? Kan man virkelig stole på naboen?

  Eddi Stubb må manøvrere dunkle farvann, mens mørke skyer truer. Klarer han å finne løsningen, før gjerningsmannen slår til igjen? Sammen med sin nye makker, står Eddi overfor sin hittil mest spektakulære og komplekse sak

  ***

  Frode Eie Larsen bokdebuterte med Hemmeligheten i 2011, og har siden etablert seg som manges krimfavoritt.
  Bøkene med den joviale etterforskeren, Eddi Stubb, oppdages av stadig flere, og mange - deriblant en rekke av Larsens forfatterkolleger - mener det bare er et tidsspørsmål før han slår gjennom for alvor. Fjorårets bok, På overflaten flyter vannliljene, ble hyllet av anmeldere, bloggere og lesere, og var blant de mest lånte bøkene - både fysisk og elektronisk - på bibliotekene i 2017.

  Årets bok, Slå på ring, er utvilsomt Larsens aller beste. Det er tempo, driv og stadige overraskelser, skrevet med en penn som er både tydelig og sikker. Forfatteren har perfeksjonert både plott og språk, og med Slå på ring treffer han midt i blinken.

  Boken kan bestilles hos din lokale bokhandel eller direkte i vår nettbutikk her: http://forlagshusetivestfold.no/sla-pa-ring-frode-eie-larsen

 • «Blendet» lanseres med signering på Notabene Rykkin 10. mai kl. 15.00

  Med «Blendet» lanseres den siste boken i May-Britt Stendals erotiske storby-trilogi Fristet, Forført og Blendet. Forfatteren er på Notabene Rykkinn den 10. mai og signerer bøkene. Velkommen!

  erotikk lansering

  Den siste boka, og de to forrige kan kjøpes i nettbutikken vår her. Du kan også følge arrangementet på Facebook. 

 • Frode Eie Larsen på lanseringsturne

  Frode Eie Larsen reiser på onsdag ut på en omfattende lanseringsturne for På overflaten flyter vannliljene:

  Du kan treffe forfatteren i flere byer og fylker -- sjekk planen over for når han dukker opp i nærheten av deg! 

4 artikler