Stemningsfull lansering av Karin Kinge Lindboes ferske bok, "Far og Sachsenhausen", for absolutt fullsatt bar "Nr 19" i Oslo i kveld

karin på nr 19Lanseringen av Karin Kinge Lindboes bok "Far og Sachsenhausen" ble en stemningsfull og varm opplevelse. Stemningsfull fordi forfatteren leste rørende vakkert fra starten av boka, varm både på grunn av forfatterens særegne kontakt med publikum og fordi lokalet i Nr. 19 var mer enn fullt av folk.

Cirka 70 stykker hadde møtt fram for å få med seg boklanseringen, der redaktør Irja Thorenfeldt først presenterte både forfatter og bok, før forfatteren leste de første sidene fra boken. Publikum fikk høre utdrag fra Karen fars kjærlighet til moren, både som pur ung og eldre, en kjærlighet som ikke døde med henne. Karin leste om hvordan faren valgte å dele minnene fra Sachsenhausen med familien sin da barna var små, og den aldrende farens langt mindre lystige minner fra Sachsenhausen som han delte med henne da  boken skulle skrives.  Alt lest med tydelig kjærlighet og varme, og til tross for at lokalet var mer enn fullt, var det en helt stille og lydhør forsamling som lot seg bevege, både  til smil og vemod. 

Etter opplesningen var det tydelig at innholdet hadde fenget, for de fleste benyttet seg også av muligheten til å kjøpe med seg en bok hjem.

Far og Sachsenhausen - Karin K. Lindboe

 

Legg igjen en kommentar