ta på meg

 • Adresseavisa om "Ta på meg": En litterær perle! Terningkast fem!

   

   

  Den prisbelønte forfatteren sissel lie i adresseavisaSissel Lie som tidligere har gitt ut en rekke både barnebøker, romaner og dramatiske verk,  kom i høst ut med romanen "Ta på meg" på Liv forlag. Nå er den ferske romanen anmeldt i Adresseavisen og Adresseavisens anmelder Vigdis Moe Skarstein gir romanen terningkast fem og kaller den:

  "en vellykket kombinasjon av fakta og litterære bilder om forholdet mellom mor og datter - og om det å bli gammel." 

  Vi gratulerer forfatteren med en strålende anmeldelse!

  Mer om boken:

  En mor og datter møtes på et hjem for eldre. De to har alltid hatt et komplisert forhold, og datteren har en nagende følelse av at det er noe hun burde ha forstått. Hvorfor støter hun stadig på elefanter i aviser, i radio, på tv og internett. Kan de hjelpe henne å forstå? Hun begynner å notere på små lapper.

  Boken kan bestilles hos din lokale bokhandel, eller direkte forlagets nettbutikk her: http://forlagshusetivestfold.no/ta-pa-meg-sissel-lie

 • Stemningsfull lansering av "Ta på meg" på Litteraturhuset i Trondheim

  irja i trondheimSissel Lie har tidligere skrevet romaner, dramatikk, barnebøker og fagbøker. Denne høsten er hun igjen aktuell, nå med romanen "Ta på meg." 

  19. november ble den helt ferske boken lansert på Litteraturhuset i Trondheim, der bokens redaktør, Irja Thorenfeldt, innledet kvelden, før litteraturviter Ingvild Folkvord bokbadet den erfarne forfatteren.

   

  "Ta på meg"  handler om forholdet mellom mor og datter, komplisert som de fleste mor/datter-forhold. Det handler også om datterens skriveprosess som kommer i gang litt tilfeldig og søkende, og som etter hvert fører til innsikt og forløsning. Og i denne prosessen dukker bildene av elefantene opp. Hva vil de henne?

  Det var også musikalske innslag av forfatterens datter, cellist Marianne Lie, mange spørsmål fra den nesten fullsatte salen og avsluttende boksignering og salg.

   

  Om boken:

  ta på megEn mor og datter møtes på et hjem for eldre. De to har alltid hatt et komplisert forhold, og datteren har en nagende følelse av at det er noe hun burde ha forstått. Hvorfor støter hun stadig på elefanter i aviser, i radio, på tv og internett. Kan de hjelpe henne å forstå? Hun begynner å notere på små lapper.

  Boken kan kjøpes på lanseringen, bestilles i din lokale bokhandel eller direkte i vår nettbutikk her: http://forlagshusetivestfold.no/ta-pa-meg-sissel-lie

2 artikler