Varmt, kaotisk og aldeles strålende lansering av Anne Gro Gullas debutbok: "Sommerfuglringen"

Spisesalen i den store villaen på Frogner var fylt opp av stoler, men da publikum, venner og bekjente strømmet til, måtte det enda flere stoler til. Og enda satt og sto det folk, i vinduskarmer, på bordhjørner, i gangen. Alle for å få med seg Anne Gro Gullas lansering av debutboken Sommerfuglringen.

dsc_1541

En bok - som vi forsto under bokbadet, utmerket ledet av Anniken Fjelberg - mange av publikum hadde grunn til å føle eierskap til. Inneholdende ekser, tanter, kollegaer og venner, eller i hvert fall noe hentet fra enhver. Kjærester og nestenkjærester, onde damer og en og annen drittsekk. Samt barnehjemsbarn, smugling av diamanter, Afrika og Manglerudhjemmet, en bok med et mangfold i både tid og rom, nesten like fargerik og spennende som forfatteren selv.

dsc_1532

Per Christian Ellefsen leste deler av teksten, og det med så stor innlevelse at det straks kom ønske - nærmest pålegg - fra salen om at han også måtte lese den inn på lydbok, og at undertegnede - som allerede har lest boken en rekke ganger - fikk lyst til å kjøpe den på ny.

Med høylytt latter, fulle vinglass, og en varme som ikke bare skyltes at det var mange mennesker samlet, men like mye varmen som strålte fra publikum til forfatter, - og tilbake igjen. Anne Gro Gullas debutbok er lansert. Og hvilken lansering:-)

Legg igjen en kommentar