Velkommen til kunst, konsert og lansering av "Speilbilder" på Grand hotell i Larvik 5.12. kl. 19.00

hanne-og-sigmundVelkommen til en kveld med mye godt for både hode, øre og øyer:

- Spennende diktboklansering av Hanne Eftedal Brathagens "Speilbilder"

- Billedkunstutstilling av anerkjente Sigmund Nyberg

- Konsert med sanger Maria Merete Trøen og gitarist Torkil Myhre.

Velkommen til en koselig førjulsaften i Speilsalen på Grand hotell i Larvik.

Innganspenger: kr.100, betales ved inngangen eller vippses til tlf.40484097 konto 24401218250, merk "Speilbilder" + navn i Vipps - kommentarfeltet.

Meld deg gjerne på arrangementet her.

cvoer-speilbilderOm bok, forfatter og billedkunstner:

HANNE EFTEDAL BRATHAGEN er opptatt av at dikt skaper mentale bilder og tanker hos leseren. Hanne samarbeider med den prisbelønnede kunstneren Sigmund Nyberg.  I "Speilbilder" fremstilles dikt og malerier i en kunstnerisk symbiose av ord og bilder. Det visuelle i i maleriene understreker ordenes betydning, i tillegg til assosiasjoner knyttet til lukt, smak og lyd.

Forfatteren spiller saksofon, og mener leseren kan assosiere toner til diktene de leser og maleriene de ser. Maleriene tolkes ut fra leserens ståsted, på samme måte blir et dikt så "dypt" leseren vil ha det til, understreker forfatteren av "Speilbilder".

I diktboken "Speilbilder" blir leseren tatt med inn i en indre reise som i bunn og grunn handler om å " finne seg sjæl " og å følge sine drømmer. Diktene følger et livsløp. I diktene fornemmes lengsler og drømmer vi har i livet, og ikke minst, brutte drømmer. Vi kan fornemme hvordan oppbrudd og avskjeder gjør oss til dem vi er. Forfatteren er opptatt av at diktene hennes skal skape mentale bilder og tanker hos leseren.

I "Speilbilder" samarbeider Hanne med den prisbelønnede kunstneren Sigmund Nyberg.  Dikt og maleri fremstår i boka som en kunstnerisk symbiose, der det visuelle i maleriene understreker ordenes betydning.

Boken kan bestilles her.

Legg igjen en kommentar