Vellykket lansering av "Osebergskipets forbannelse"

steinar-med-ny-bok

Søndag 20 november ble romanen "Osebergskipets forbannelse" av Steinar Høiback lansert i Mariakapellet, Tønsberg, med en tydelig stolt forfatter i sentrum. Under lanseringen fikk de fremmøtte se en lengre dokumentar om det vakre vikingskipet som ble bygd i 820 og utgravd i Tønsberg 1904 under ledelse av Gunnar Gustafson.

steinar-i-maria

Boken, som er den tredje med Sophus Blix i hovedrollen, tar utgangspunkt i en forbannelse som hviler over Osebergskipet, og vekkes til live av den nazistiske organisasjonen Lokes Liberation. En spennende kodekrim for unge voksne og voksne med unge sinn, der Sophus Blix må forhindre Ragnarok.

Utover den flotte dokumentaren fikk de rundt 30 fremmøtte høre den allsidige forfatteren synge og spille tre sanger, se den nye promofilmen for boken, og oppleve en særdeles uhøytidelig samtale mellom forfatter og redaktør. Det hele ble som seg hør og bør avsluttet med salg og signering av boken, i det som ikke kan beskrives som noe annet enn en særdeles vellykket lansering i byen der Osebergskipet ble funnet.

 ***

 Boken kan bestilles her:

   osebergskipets-forbannelse-cover

Legg igjen en kommentar