Vi presenterer høstens andre debutant, John Olav Oldertrøen, og økofantasyen "Isilds vrede"

john olav med bokHøstens andre debutant, John Olav Oldertrøen, kunne i dag glede seg over sin aller første møte med sin aller første bok; Isilds vrede.

Boken handler om Trym og familien hans som flytter fra alt det kjente for å overta bestemorens gård. Men hva er det som skjer med Trym? Hvorfor ser og hører han ting som ingen andre gjør? På gården treffer Trym ei merkelig jente i skogen, og skjønner at noe svært alvorlig er i ferd med å skje: Verden holder på å gå under! Det finnes bare én eneste måte å stoppe det på, men den oppgaven synes umulig …

Isilds vrede er en «øko-fantasy» for alle fra 10 til 100 år. En fantastisk reise i norsk folketro og norrøn mytologi sammen med Trym, venninnen Frida og den enda mer mystiske Elise. Forfatterens ønske med boken er å fortelle deg om kloden vår, om mot og vennskap, og ikke minst om alt det flotte vi kan finne i gammel folketro og norrøn mytologi. Kanskje ser du verden en smule annerledes etter å ha lest den?

***

Debutant John Olav Oldertrøen er født på Hamar, oppvokst på Tynset og i dag bosatt i Vestby. Han er en litteraturelsker som bobler over av idéer, leselyst og skrivelyst, og hele sitt yrkesliv har jobbet med språket som verktøy. Isilds vrede er hans debutroman.

Boken kan bestilles her:

cover_-isilds-vrede

 

Legg igjen en kommentar