villmann og lam

 • Les Steinars sterke historie i Norges største ukeblad!

  Hjemmet har, akkurat som oss, latt seg fascinere av den sterke historien til Steinar fra Kvelde. Friluftsmannen som ble lam omtrent over natten, og måtte lære seg å takle et helt nytt liv. Er det i det hele tatt mulig?

  steinar i hjemmet

  Noen av svarene får dere i denne ukens Hjemmet.

  Resten finner dere i boken her:

  villmann_og_lam_cover

 • Den ene uken var han aktiv friluftsmann. Den neste uken lam. Les den sterke historien i "Villmann og lam."

  I disse dager lanserer Grete Marie Johnsen sin fjerde bok, Villmann og lam. Boken handler om Steinar, friluftsmannen som brått og uventet ble lam fra livet og ned. Uhelbredelig. For alltid. Hvordan takler man slikt?

  grete med bok“Villmann og lam” er den sanne historien om friluftsmannen Steinar, som brått blir lam fra livet og ned. Historien er ført i penn av Grete Marie Johnsen, alias journalisten Marie. Den anerkjente journalisten Marie settes nå på prøve. Ikke bare er Steinar lam, han er også sta og nekter å la seg intervjue andre steder enn på hytta, under åpen himmel og med naturen som ramme. Her ute er det lettere å være ærlig, og han pynter ikke på noe.

  – Hent ei saks! Dere kan klippe av de ødelagte senene med en gang!
  I drosja fra Ullevål, tilbake til Sunnaas, gir nervetrådene likevel beskjed. Smerten eksploderer. Steinar glemmer det aldri.
  – Følelsen var like sterk som jeg skulle vært på fotballbanen og fått et spark på skinnleggen. Jeg fikk en lærepenge; å være lam er absolutt ikke det samme som å være følelsesløs.

  I boken deler Steinar den berg-og-dalbanen av følelser som lammelsen førte med seg. Raseri, hjelpeløshet, sorg og skuffelse. Alle nederlagene. Staheten. Og etter hvert også oppturene, mestringfølelsen, gleden.

  Resultatet er blitt en sterk historie om en mann som nektet å gi opp, en mann som nektet å definere seg selv som et offer. Selv når alt så som mørkest ut.

   

   

  Boken kan bestilles her:

  villmann_og_lam_cover

   

   

2 artikler