Arrangerte åpent møte for forfattere og skrivende fra Vestfold og Telemark

Arrangerte åpent møte for forfattere og skrivende fra Vestfold og Telemark

I forbindelse med opprettelsen av det nye Forfatterforbundet i februar - en forening som er åpen for alle skjønnlitterære forfattere i Norge - ytret æresmedlem og medlem nr 1, Frid Ingulstad, et ønske om flere sosiale arenaer der forfattere kunne treffes. En del av medlemmene i forbundet tok henne på ordet, og onsdag 9 mai kveld ble det derfor arrangert forfattertreff over hele landet.

fft8

Vestfold kunne ikke være noe dårligere, og siden Forlagshuset har god plass og engasjerer mange forfattere, inviterte vi derfor alle skjønnlitterære forfattere og skrivere til åpent møte. Cirka 26 stykker tok imot invitasjonen og fant veien til oss, og praten gikk raskt livlig rundt bordene.

Det var et helt åpent møte, uten fastsatt program. Tanken var at de som ønsket et sosialt fellesskap skulle treffes og bli litt kjent, og deretter kanskje fortsette bekjentskapene i andre fora. 

 

 Noen av de som driver aktiviteter rettet mot skrivende var også invitert, og fikk muligheten til å dele informasjonen om det de bedriver, være seg åpne scener, litteraturmagasiner, skrivekurs eller lignende.