De gode anmeldelsene strømmer på for "De uskyldige"

De gode anmeldelsene strømmer på for "De uskyldige"

Kristine T. G. Hardebergs debutbok "De uskyldige" har fått strålende mottakelse, og lovordene fortsetter å strømme på. Nå sist er det avisen Gaula som har anmeldt boken, og anmelder Espen Tørset konkluderer med:

"Det blir interessant å følgje Kristine T. G. Hardeberg vidare. Denne debutromanen legg lista høgt."

Tørset peker i anmeldelsen på bokens fortreffelighet, både når det gjelder språk og fortellerteknikk, og mener det er vanskelig å forstå at "De uskyldige" er en debutroman.

"Det er vanskeleg å skjønne at De uskyldige er debutromanen til Kristine T.G. Hardeberg. Det hadde vore meir naturleg å tenke at Hardeberg er ein godt etablert forfattar. Så velskrive er denne romanen. De uskyldige er ei bok som innheld det meste ein roman bør innehalde: tilhøring og identitet, fortid møter framtid, og ikkje minst spenning og vakre skildringar."

DeUskyldige-Gaula

"De uskyldige" handler om livsvalg og tilhørighet, om mysterier og håp. Bli med inn i inn i de trange gatene i en av de viktigste italienske renessansebyene i denne gripende slektsromanen som portretterer både skjørheten og styrken i det å være en familie.Omtalte bøker