Eksplodera er i farta igjen! Bok nummer fire i salg nå!

Eksplodera er i farta igjen! Bok nummer fire i salg nå!

Den rykende ferske Eksplodera og spøkelseblomstene er akkurat kommet fra trykkeriet, og Den lille heksa som (nesten) alltid er sint og forfatter Nina Bay, er i disse dagers på signeringsferd.

Her er hun fotografert på Norli Kvadrat i Sandnes. De tre tidligere Eksploderabøkene har blitt godt mottatt av både barn og foreldre,  den første boken som ble utgitt i starten av året er allerede utsolgt, og det er bare noen få igjen av nummer to. Så hvis du vil skaffe deg noen Eksplodera-bøker før jul, så er det ikke lurt å vente for lenge...

Om Eksplodera og Spøkelseblomstene:

Mellom trærne i skogen, bak de høyeste fjell, bor det ei lita heks. Hun heter Eksplodera og er ikke stort større enn en sommerfugl. Om kveldene og nettene øver hun seg på magiske triks og tryllekunster. Rett som det er hender det at hun blir forstyrret av det mest irriterende hun vet: Dragelatter!

Eksplodera er så lei av latteren at hun har pønsket ut en plan for å bli kvitt den. For å lykkes, trenger hun hjelp av spøkelsesblomstene. Eksplodera har trent dem til å bli store og nifse. De kan skremme bort skumle krek med hylene sine, men kan de også skremme bort drager?

Dette er den fjerde boka i serien om den lille heksa.

I bøkene om Eksplodera har forfatteren invitert oss inn i et fantasifullt og spennende univers. Her blir vi kjent med ei særegen og temperamentsfull heks som vi blir glad i. Forfatteren har evnet øå krydre historiene med små stikk av humor, som både barna og de voksne vil like. Alle bøkene er fantasifullt og fargerikt illustrert å Jonas A. Larsen. Eksplodera er allerede manges favorittheks. Blir hun også din?Omtalte bøker