En rekke strålende anmeldelser for Frode Eie Larsens "Slå på ring"

En rekke strålende anmeldelser for Frode Eie Larsens "Slå på ring"

terning-6

Allerede bare noen få dager etter den maratonlignende lanseringen, kan vi slå fast at Frode Eie Larsens "Slå på ring" har blitt strålende godt mottatt blant bokbloggere, anmeldere og lesere.

frode i øp

Bokbloggen Den kriminelle bokverden triller sågar en sekser på terningen og skriver: En realistisk persongalleri men mange forskjellige karakterer. Levende beskrivelser av både folk og naturen gjør at jeg føler at jeg kunne ta på dem, høre de, føle kulden og det piskende regnet i ansiktet. Hver gang jeg trodde at jeg viste hva løsningen av saken var, snudde situasjonen. Historien er skrevet med bra driv og høy tempo. Lett språk og fengende plot.

frode anmeldelse i øp femØstlandspostens anmelder Kjersti Bache følger opp med en femmerterning, og skriver blant annet: Frode Eie Larsen holder spenningen gjennom hele boka, som tar overraskende vendinger.

Bokinspirator Liv Gade skriver: Krim i særklasse! Spennende, skremmende og så velskrevet! Personene trer levende ut av boksidene, du blir kjent med dem, glad i dem eller du avskyr dem! Steike så bra! 

Bokbloggen My Criminal Mind triller også en femmer og konkluderer med at Frode Eie Larsen har virkelig levert en spennende og god krim.

Bokbloggen Bjørnebok skriver dette om den ferske krimromanen: En solid oppbygd krim som etter en noe nølende start tar skikkelig av.

Bokbloggen LillaSjel har også lest og likt. Hun konkluderer: Årets bok, Slå på ring, er utvilsomt Larsens aller beste. Det er tempo, driv og stadige overraskelser, skrevet med en penn som er både tydelig og sikker. Forfatteren har perfeksjonert både plott og språk, og med Slå på ring treffer han midt i blinken.

Bokbloggen Hverdagsnett skriver: Frode Eie Larsen er en forfatter jeg har fått sansen for. Han skriver gode historier og spennende historier, og har et gjennomgående bra språk i fortellingene sine. Dette er en forfatter du absolutt bør bli nærmere kjent med. Anbefales! 

slå på rinh i gjegangeren

 

 

Bokanmelder Terje Grønli i Hortenavisen Gjengangeren skriver: "Glitrende samspill mellom spenning og medmenneskelighet. I Frode Eie Larsens siste krimroman makter han å forene en merkbar, tydelig spenningskurve med å trenge inn bak polerte ansiktsmasker og kjenne på det å være menneske, uansett alder eller sosial posisjon."

Simen Ingemundsen er både litteraturfestivalsjef og etterspurt bokbader. I tillegg anmelder han bøker på bokbloggen "BokTimmy." Han triller en femmer på terningen og skriver: "Gjennom nærmere 400 sider byr Frode Eie Larsen på en nervepirrende, dramatisk og underholdende handling."

frode i tb slå på rinTønsbergs blad Finn Stenstad har også anmeldt boken, Han gir også terningkast fem og skriver:

Jeg har fulgt Frode Eie Larsens forfatterskap gjennom flere år og tør slå fast at med denne krimromanen får han sitt gjennombrudd. … Å lykkes med en roman betyr ikke minst å finne en stemme. Med det mener jeg et språk og en forfatterposisjon som kler stoffet og intrigen. … I «Slå på ring» har han fått grep om dette. Intrigen er innfløkt, men plausibel, og forfatteren holder spenningen oppe ved å tilføre handlingen overraskelser. Slik lykkes han etter min mening godt denne gangen.

(Vil du lese noen av anmeldelsene i sin helhet, så klikk på linkene.)

Vi gratulerer forfatteren med strålende tilbakemeldinger!

 

Slå på ring kan bestilles hos din lokale bokhandel, eller direkte ved å følge linken her: http://forlagshusetivestfold.no/sla-pa-ring-frode-eie-larsen

 

Om boken:

Mens høststormene herjer, rystes det vesle stedet Helgeroa av en grusom forbrytelse. Idyllen slår sprekker, og i en bygd der alle kjenner alle, vokser mistro og splid frem. Vet man egentlig hva som skjuler seg bak lukkede dører? Kan man virkelig stole på naboen?

Eddi Stubb må manøvrere dunkle farvann, mens mørke skyer truer. Klarer han å finne løsningen, før gjerningsmannen slår til igjen? Sammen med sin nye makker, står Eddi overfor sin hittil mest spektakulære og komplekse sakOmtalte bøker