Flott lansering av "Gullkrabbene" i Sandefjord

Flott lansering av "Gullkrabbene" i Sandefjord

Lørdag 2. mars var det lansering for Kristin Remøes tredje bok, spenningsromanen Gullkrabbene, på Draaben bar i Sandefjord. Lokalet var for anledningen delt i to. I den delen boklanseringen foregikk var det helt fullt, det var ikke sitteplasser til alle.

kristin

Omtrent 40 mennesker var kommet for å høre Kristin lese fra boka, fortelle om karakterene, hvor hun henter inspirasjon fra og hvordan skriveprosessen hadde vært.

kristin og natalie

Hun ble bokbadet av Natalie R. Hansen, journalist fra VGTV. Jann R. Sivertsen fra Forlagshuset i Vestfold leste opp en fantastisk anmeldelse av boka, skrevet av Simen Ingemundsen, anmelder i Bygdebladet, der han blant annet skriver:

"Dette er nervepirrende og dyster spenning, som virkelig får nakkehårene til å reise seg. Remøe sitt litterære univers er kvalitet på høyt nivå, for hennes måte å skildre miljøet på og beskrive karakterene på gjør dette til en litterær opplevelse som virkelig bør leses".

Om boken:

I Gullkrabbene følger vi Cora på hennes søken etter tvillingsøsteren, Lina, som forsvant på mystisk vis. Cora har en diagnose som gjør at hun fungerer dårlig sosialt, og hun er avhengig av Lina for å føle seg hel. I letingen etter søsteren får Cora hjelp av en journalist og en hacker, og snart blir hun involvert i en farlig liga som driver med smugling av russiske jenter inn til de nordiske landene, i tillegg til å smugle radikalisert IS-ungdom ut av Norge.

Gullkrabbene er en spenningsroman som berører kampen mot indre og ytre demoner, hvor kidnapping og griskhet er noen av ingrediensene. Likevel kan man i romanen finne spirer av håp når livet er på sitt mest dystre.Omtalte bøker