Frode Eie Larsen signerte 700 bøker på tre timer

Frode Eie Larsen signerte 700 bøker på tre timer

Det spørs om ikke Frode Eie Larsen hadde fortjent en plass i Guinners rekordbok etter fredagens signeringsstunt hos Sentraldistribusjonen i Oslo.

sd 4

I løpet av tre timer signerte han hele sju hundre bøker, som skal sendes ut til ventende bokhandlere i uken som kommer.

sd frode 2

Ifølge de som jobbet på Sentraldistribusjonen, så hadde de i hvert fall ikke sett noen andre forfattere signere raskere.

sd frode 1

Så får det ikke hjelpe at høyrehånden antagelig er vond i dag, høstens bok, "Slå på ring" er jo heldigvis allerede ferdigskrevet :-)

Om boken:

Mens høststormene herjer, rystes det vesle stedet Helgeroa av en grusom forbrytelse. Idyllen slår sprekker, og i en bygd der alle kjenner alle, vokser mistro og splid frem. Vet man egentlig hva som skjuler seg bak lukkede dører? Kan man virkelig stole på naboen?

Eddi Stubb må manøvrere dunkle farvann, mens mørke skyer truer. Klarer han å finne løsningen, før gjerningsmannen slår til igjen? Sammen med sin nye makker, står Eddi overfor sin hittil mest spektakulære og komplekse sak

***

Frode Eie Larsen bokdebuterte med Hemmeligheten i 2011, og har siden etablert seg som manges krimfavoritt.
Bøkene med den joviale etterforskeren, Eddi Stubb, oppdages av stadig flere, og mange - deriblant en rekke av Larsens forfatterkolleger - mener det bare er et tidsspørsmål før han slår gjennom for alvor. Fjorårets bok, På overflaten flyter vannliljene, ble hyllet av anmeldere, bloggere og lesere, og var blant de mest lånte bøkene - både fysisk og elektronisk - på bibliotekene i 2017.

Årets bok, Slå på ring, er utvilsomt Larsens aller beste. Det er tempo, driv og stadige overraskelser, skrevet med en penn som er både tydelig og sikker. Forfatteren har perfeksjonert både plott og språk, og med Slå på ring treffer han midt i blinken.

Slå på ring lanseres offisielt den 20.10.18, og da har forfatteren tenkt å prøve seg på nok et stunt. Hele ti bokhandlere - i ti forskjellige byer - skal besøkes samme dag. Det gjenstår å se om han lykkes denne dagen også, men vi har trua!

Hvis du vil ha kriminalromanen signert, kan du bestille den i nettbutikken vår innen 12. oktober. Da blir den sendt deg med signatur straks den kommer fra trykken. ( Med forbehold om at forfatteren fremdeles kan skrive :-) )Omtalte bøker