Frode Eie Larsens "Slå på ring" på topp 15!

Frode Eie Larsens "Slå på ring" på topp 15!

Det å havne på bokhandlerforeningens offisielle liste over mestselgende bøker, er - med mindre du allerede har et godt kjent navn - som regel noe som krever kostbar markedsføring og / eller drahjelp via sentrale innkjøp av bokhandlerkjedene. Det er noe vi ikke har mulighet til, heller ikke med Frode Eie Larsens ferske utgivelse, krimromanen "Slå på ring." Krimromanen er foreløpig heller ikke anmeldt i en eneste hovedstadsavis, kun i et par lokalaviser og  hos noen dyktige bokbloggere.

Desto mer imponerende er det at "Slå på ring" har havnet på en femtende plass over mestselgende krimromaner, og det i en krimhøst der de store navnene står i kø. Vi er stolte, selvfølgelig først og fremst på forfatterens vegne. I tillegg synes vi også at det er stas på forlagets vegne, det er ikke hver dag vi kan bryne oss på de store. Det betyr forhåpentligvis at vi har gjort noe riktig underveis :-)

Vi gratulerer forfatteren og takker alle lokalavisers bokanmeldere, bokbloggere, lesere og bokhandlere som sprer gode ord og anbefalinger og er villige til å gi en krimforfatter fra et lite Vestfoldforlag en sjanse! Det er slike som dere, som gjør at vi fremdeles har trua!

frode i tb slå på rin frode anmeldelse i øp femOmtalte bøker