Fullt hus og stående applaus for Tommy Steines bokshow

Fullt hus og stående applaus for Tommy Steines bokshow

Tommy Steines bokshow hadde premiere på Hotell Klubben i Tønsberg 10. oktober. showet tar utgangspunkt i boken "Hvordan gi lit tmer f*en", skrevet av Geir Wigtil og Karianne Kalseth Christensen.

Premieren ble en strålende opplevelse, takket være en både åpenhjertig, sårbar og særdeles morsom Tommy Steine som virkelig bød på seg selv.  

Tommy steine i TB

Tønsberg Blad intervjuet Tommy Steine før showet. De skrev blant annet:

Torsdag 10. oktober blir det premiere på komikerens nye show på Klubben. Og her skal man visst kunne få seg både ett og annet tips og råd om hvordan selv gi litt mer F*en!  

- Høsten 2017 var jeg på et veldig mørkt sted, jeg var superdeppa, virkelig langt nede. Jeg hadde rett og slett malt meg inn i et hjørne, forteller Steine.

Men ut av dette hjørnet «hjørnet» klarte han å kare seg. Mye takket være boken «Hvordan gi litt mer f*en» skrevet av Geir Wigtil og Karianne Kalseth Christensen, som Steine ved en tilfeldighet googlet seg fram til en mørk høstkveld, og som han så lastet ned og leste i sin helhet den påfølgende natta.

- En snusbokser og to halvannenlitersflasker med Cola Zero senere var som om «noe» skjedde med meg, smiler han i dag.

tommy steine

En av bokens forfattere, psykolog Geir Wigtil fra Tønsberg, har vært med på å utarbeidet showet.

- Tittelen er et sitat fra avdøde professor Per Fugelli. Han var en klok mann. Og det at man kanskje bør «Hvordan gi litt mer fa*n!» er nok mange enige i. Men spørsmålene blir så «hvordan» og «i hva», sier Wigtil. -«Gi litt mer f*en.» er, så langt vi vet, verdens aller første standupbokshow, sier han.

I forestillingen snakker Steine om temaer innen feltet psykisk helse og livsmestring, hvordan takle det vonde og om veien fram til en hverdag som nå oppleves bedre enn noen gang før.

- Forestillingen handler mye om hva den boken har gjort for meg. For min del ble den virkelig et «turning point». Jeg tror neppe jeg hadde vært der jeg heldigvis er i dag, om jeg aldri hadde lest denne.Omtalte bøker