Godt besøkt Svaneti-kveld på Sliperiet

Godt besøkt Svaneti-kveld på Sliperiet

Til tross for at arrangementet på grunn av brann, måtte flytte fra Larvik bibliotek til Spiperiet på kort varsel, ble det en hyggelig kveld på Sliperiet mandag, hvor Richard Bærug lanserte sin seneste bok, SVANETI - Essensen av Kaukasus. De mange fremmøtte fikk bli med på en reise i dette vakre Georgianske eventyrlandet, og fikk en liten smakebit på de 96 turene Bærug beskriver i boken.

IMG_1476

Om boken:

Det er litt som å banne i kirken, når jeg må svare på hvor det er vakrest, i Norge eller i Svaneti. Ifølge den georgiske Skapelsesberetningen fikk georgierne ved en guddommelig feiltakelse det vakreste landet på jord. Og i dette landet er Svaneti den skjønneste delen.Her har jeg som eneste nordmann og vesteuropeer bodd mesteparten av de seneste ti årene. Hver uke på fottur eller skitur i denne høyeste fjellregionen i Kaukasus og Europa. Før var det jeg som spurte lokalfolk om veien. Nå er det lokale som spør meg om råd.

Boka presenterer 96 turer man kan ta til fots, på ski, på sykkel eller på hesteryggen i og fra dalen jeg bor i. Opplev naturen og det nesten uberørte Eventyrlandet før alle andre gjør det!Omtalte bøker