Gro Marie Woldseth inspirerer til egenomsorg i hverdagen i Gjengangeren

Gro Marie Woldseth inspirerer til egenomsorg i hverdagen i Gjengangeren

Gro Marie Woldseth er utdannet sosionom, diakon og gestaltterapeut. I boken Til lading som akkurat er kommet fra trykkeriet  ønsker Woldseth å inspirere til hverdagslading. Gjennom spørsmål, historier og eksempler fra ulike mennesker, ledes leseren gjennom en personlig reise, i kjente og nye lademetoder. 

27459947_1766233040075217_2712190852786519725_n

Å finne sin ladestasjon er å investere i egen helse. Det er mye rundt oss som krever oppmerksomhet. Gir vi kroppen hvilepauser, med jevnlig lading i hverdagen, blir det lettere å finne tilbake til følelsen av ro i kaossituasjoner. 

I et intervju med Gjengangeren sier Gro Marie blant annet:

– I jobben min får jeg følge andre som arbeider med å akseptere den situasjonen de er i, og da må man finne gode metoder for å ta vare på energien, sier Woldseth som mener behovet for å lade opp gjelder de aller fleste.

– I dag har mange et stort interessefelt som kan tappe oss for energi, og da er mestringsstrategiene vi velger viktige, sier forfatteren.

Boka inneholder både bilder, egne dikt og historier fra 80 ulike mennesker som deler sine tanker om hvordan de lader seg selv.

– En del mestringsbøker kan virke formanende og hopper over følelsene. Jeg ønsker i stedet å ha en slags dialog med leserne, slik at de selv finner sin vei til egenomsorg, sier Gro Marie Woldseth til Gjengangeren. – Å få innblikk i andres historier kan hjelpe oss å finne fram til riktig strategi i eget liv.

gmw i gjengangerenLes resten av intervjuet i Gjengangeren her.

 

" Til lading" er rykende fersk, og blir lansert tirsdag 27. februar på Kafé Kurt i Horten. Dørene åpnes kl 19:00 og programmet starter kl. 19:30. Det blir musikk, bokbad og selvsagt mulighet for å kjøpe signerte bøker. 

Velkommen!Omtalte bøker