Guri H. Haslerud lanserte "Himmelporten" på Kvam bibliotek

Guri H. Haslerud lanserte "Himmelporten" på Kvam bibliotek

Oppmøtet var godt og det ble en fin og seriøs lansering sammen med spesialistpsykolog Marianne Straume som snakket om Barn i sorg.

himmelporten på biblioteketOm boken Himmelporten:

Sara er ti år gammel og Peter på seks, har mistet mammaen sin. Det er så vondt at det er umulig å finne ord som gir mening. For å gjøre begravelsen mindre skummel, finner pappa på at de skal pynte kisten på utradisjonelt vis. Mens Sara er i stand til å vise at hun er lei seg, er det vanskeligere for Peter, han blir i stedet rasende på alt og alle. Pappa gjør sitt beste, men greier ikke alltid å leve opp til sine egne forventninger. Han er altfor sliten og lei seg. En tid etter mammas død, har Sara en underlig, livaktig drøm. Drømmen, sammen med noe morfar forteller, fører til at barna finner på noe skummelt. Uten at de voksne vet det, går Sara og Peter til løa på Bøen. Det er midt på natten, og de blir overrasket av en snøstorm. Da opplever de noe uforklarlig.

Dette er en bok som kan være til trøst for barn som mister mor eller far, eller andre nære slektninger og venner.Omtalte bøker