Hamar Arbeiderblad om "Belials inferno": Strøken fantasy

Hamar Arbeiderblad om "Belials inferno": Strøken fantasy

John Olav Oldertrøen ga rett før jul ut sin andre fantasyroman, Belials Inferno. Begge bøkene er innkjøpt av Kulturrådet, og i dag fikk han sin aller første avisanmeldelse, skrevet at Geir Vestad i Hamar Arbeiderblad. Under overskriften "Strøken fantasy" skriver Vestad blant annet:

... Kanskje er det ikke så mange som kjenner dette forfatterskapet ennå, men det kan kjapt endre seg, for dette er både solid og velsmurt fantasy. Dette er da også en fantasy som lett lar seg like for voksne ... ... for Belials inferno er en tett, innholdsrik og mangfoldig fantasy. Det går fort unna i svinga, uten at verken forfatter eller leser mister grepet av den grunn. For Oldertrøen er en forteller med tydelig sans for en drivende handlingsgang og beveger seg kjapt gjennom både tider og steder ...

Anmelderen avslutter med å glede seg til bok nummer tre, og det gjør selvfølgelig vi også. (Vi vet at Oldertrøen allerede er godt i gang.) Men inntil da gratulerer vi ham med en strålende, aller første, avisanmeldelse!

oldertroen i hamar

Les anmeldelsen i sin helhet her: (Bak betalingsmur) http://www.h-a.no/kultur/boker.aspx

***

Får du lyst til å lese boken? Den kan bestilles hos din lokale bokhandel, eller direkte i vår nettbutikk her.

John Olav Oldertrøen ga rett før jul ut sin andre fantasyroman, Belials Inferno. Begge bøkene er innkjøpt av Kulturrådet, og i dag fikk han sin aller første avisanmeldelse, skrevet at Geir Vestad i Hamar Arbeiderblad. 

Trym og Frida er kjærester, men en kveld forsvinner Frida sporløst. Trym skjønner at det henger sammen med hennes egenskaper som «halving» – og han er den eneste som kan redde henne.
Frida har i mellomtiden havnet i året 1666, da den onde Belial er lensmann i bygda. Belials djevelske prosjekt er å samle alle halvinger og utrydde dem, for slik å få mer makt. Nå mangler han bare Trym …
Belials Inferno er en frittstående fortsettelse på «Isilds Vrede» (2016).Omtalte bøker