" en flott anmeldelse og skrevet et fint intervju med forfatteren. " />

Harstad Tidende: Kombinasjonen av slektsforskning, historieinteresse og skrivekløe kan føre mye godt med seg...

Harstad Tidende: Kombinasjonen av slektsforskning, historieinteresse og skrivekløe kan føre mye godt med seg...

Harstad Tidende har både gitt "Slekten og vinen og den tredje krigen>" en flott anmeldelse og skrevet et fint intervju med forfatteren. I anmeldelsen skriver de blant annet:

"Kombinasjonen slektsforskning, historieinteresse og skrivekløe kan føre mye godt med seg … «Slekten, vinen og den tredje krigen» kan leses på to måter, og den fungerer på begge plan. Som «lett» og spennende underholdning, men også som en mer dyptpløyende historiefaglig fortelling med politisk koloritt."

Vi gratulerer forfatteren med en flott tilbakemelding på debutromanen!

 

slekten i harstad tidende

Om boken:

Sanne Eid finner et gammel fotografi av en ukjent gutt. Hvem er han og hvorfor vil ingen i familien snakke om han?
Sanne søker i gamle protokoller og finner stadig nye spor. De fører henne til USA, Frankrike, Tyskland, Ukraina, Tyrkia og England, der hun møter flere av guttens etterkommere. De har ulike historier og ser Europa fra ulike ståsted. Det gir Sanne et videre perspektiv på krigens og konfliktenes Europa. Trådene samles fra den store krigen til dagens konflikter.

I boken får vi også høre gutten egen beretning. Reisen fra fattige kår i fjellbygda Almlia til mulighetenes Amerika. Opplevelser fra skyttergravene i Frankrike og soldatlivet under den tyrkisk-greske krigen. Kjærligheten han stadig jakter på, men som alltid glipper. Og om hete netter som gir stadig nye greiner til slektstreet hans...Omtalte bøker