Hels Nidinger er i salg, og trilogien om hallingene Trym og Frida fullført

Hels Nidinger er i salg, og trilogien om hallingene Trym og Frida fullført

Det er bestandig ekstra gøy å gi forfatterne det første eksemplaret av nytrykket bok. I dag var John Olav Oldertrøen på forlaget for å feire utgivelsen av Hels Nidinger, den siste boken i trilogien om halvingene Trym og Frida. John Olav debuterte med Isilds vrede i 2016, fortsatte med Belials Inferno i fjor, og nå er altså bok nummer tre klar.

Og som dere ser av smilet til forfatteren på bildet ovenfor, magien og gleden ved å se boken for første gang er der fremdeles, selv om han har opplevd det to ganger før.

Om boken:

I Hels Nidinger følger vi våre to unge helter videre i et mytisk univers som har hentet inspirasjon fra norrøn mytologi og norsk folketro.
Dessverre viser det seg snart at våre to unge helter igjen havner i senter for svært alvorlige hendelser. Det blåser et iskaldt gufs fra dypet av Helheimen, Hels Nidinger har funnet en vei tilbake, og dermed står alt på spill!

Trym og Frida forsøker å legge alt det merkelige de har opplevd bak seg. Nå er det bare én ting som er viktig: Vennegjengen fra Lyngset skal til en sesongstengt feriekoloni for å feire Fridas fødselsdag.
Men de to halvingene, som begge har slektsblod fra haugfolket i årene, blir ufrivillig dratt inn i uhyggelige hendelser. Snart finner de ut at den nysgjerrige huldervenninnen Elise uvitende har tatt med seg noe forferdelig fra Åsgård. Rundt dem begynner folk å te seg merkelig.
På uforklarlig vis har nidinger fra dypet av Helheimen klart å rømme fra gudinnen Hels fangenskap. Nå tørster de etter liv og hevn, og de har funnet en snedig måte å igjen få fast form og ta plassen til alle i Lyngset. I første omgang.
Noe skjer med vennene. I Lyngset er alle sambygdinger forsvunnet. Trym og Frida har ikke annet valg enn igjen å komme seg til Åsgård for å få bistand fra nornene. Og denne gangen må de begi seg ut på det umulige: De må forsere Nivlheims evige frost og tåke og forsøke å ta seg til Hel, underverdenens gudinne. Men Nivlheim er bare for de døde

Hels Nidinger er en forrykende og spennende fortelling, som du neppe får lagt fra deg før den er ferdiglest …Omtalte bøker