Hyggelig "Jakten"-lansering i Stokmarknes

Hyggelig "Jakten"-lansering i Stokmarknes

Fredag 2. November kl 20:00 lanserete John A. Ness sin andre roman, spenningsromanen Jakten  på Rødbrygga i Stokmarknes. 

Det ble en hyggelig kveld, der forfatteren fortalte om prosessen fra Rettferd frem til Jakten var ferdig. Han svarte på en rekke  spørsmål,  og det var en munter forsamling som kjøpte bøker og koste seg.

lansering john

Lørdagen etter fulgte Ness opp med å signere bøker på den lokale bokhandelen og Rema 1000, der rundt 50 bøker fikk nye eiere.

Les intervju med forfatteren i bladet Vesterålen her.

john ness i vesterålen

 

Om boken:

Ellen Margrethe og Jan er endelig på sporet av Olle Mikael Bientsson. Den mektige reineieren og lederen for Huvhpiesamene, som står anklaget for å ha stjålet Ellens reinflokk. Etter møte med Ellen Margrethe høsten i forveien, har Jan ikke tenkt på annet enn denne mystiske samejenta som reddet livet hans. Han får med seg kameraten Ailo, for å hjelpe henne i jakten på Olle Mikael og hans medhjelpere i de uveisomme Tjielomefjellene. Sammen legger de dristige planer for hvordan de skal avsløre tyveriet.

Jan har også en annen agenda, og hevntrangen over de fredløse som overfalt ham i fjellene året før, blir en utfordring. Spesielt når han oppdager at de har politiet i helene, og at lovens lange arm ikke er hvem som helst ...

Boken er en frittstående fortsettelse av Rettferd, som utkom i 2016.Omtalte bøker