Ingen har flere debutanter enn oss, les om en av dem i dagens ØP

Ingen har flere debutanter enn oss, les om en av dem i dagens ØP

Det er neppe noe forlag i Norge som har flere debutanter enn oss i år, og nå er nok en fersk forfatter på vei til å møte offentligheten. Elin Dahling debuterer i disse dager med romanen Opphav, og i dagens Østlandsposten kan du lese om både romanen, og den lange prosessen fra manus til bok.

elin dahling i øp

Om romanen:

30 år gamle Asta gjør det slutt med samboeren, selger leiligheten og sier opp jobben. Når videre studieplaner i Oslo går i vasken, setter hun kursen over det mektige Atlanterhavet, til brennheit sol, strender og jungel i Bahia, Brasil.

Der møter hun Tiago, som synes verden virker stor og utilgjengelig, og mulighetene begrensede. Nysgjerrige og lidenskapelige finner de styrke, i hverandre og i historien, til å bryte kulturelle barrierer, til å skape seg ei framtid sammen. For de er ikke de første skjebnen fører over oseaner, de er ikke alene om å måtte finne nytt fotfeste, om å måtte leve et liv de ikke har forestilt seg.

Handlingen i romanen spenner over 500 år og tre kontinenter. En fargerik fortelling, om intuisjon, lengsel, kjærlighet, og det universelle behovet for tilhørighet.

***

"Opphav" blir offisielt lansert tirsdag 5. juni kl. 19.00 på Pakkhuset i Larvik, med bokbad, opplesning, signering og musikk. Du er selvfølgelig invitert til å delta, og vil du snakke litt med forfatteren på forhånd, så treffer du henne fra kl. 18.00 Velkommen!

***