Jan-Robert Henriksen og "De udugelige" i alle kanaler

Jan-Robert Henriksen og "De udugelige" i alle kanaler

Jan-Robert Henriksens krimdebut, "De udugelige" har ikke gått upåaktet hen i lokalmiljøet.

Tønsberg Blad var den første avisen som intervjuet den sympatiske eks-politimannen, og siden har det gått slag i slag. 

henriksen i politiforum

Politiforum og Nrk Vestfold

(Hør intervjuet i NRK Vestfold her: https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-vestfold/DKVE01013118/04-07-2018#t=1h28m53.12s )

henriksen i byavisa

Byavisa i Tønsberg,

henriksen i fagpressenytt

Fagpressenytt og Politipensjonistene,

henriksen i øyene

 Øyene 

jan-robert i jarlsbergJarlsberg Avis.

 

Salget av bøkene har også gått strålende i Vestfold, så bra at den ferske romanen allerede topper Forlagshusets salgslister for juli. Så gjenstår det å se om noen av hovedstadsavisene, og ikke minst bokhandlerne også utenom Vestfold - oppdager den nye og annerledes politikrimmen fra Vestfold. Det fortjener den :-) 

Om boken:

En serbisk krigsfange som soner i Norge står sentralt og det åpenbare gir politiet tunnelsyn. For noen blir det jakt, for andre en kamp for å være profesjonelle, for de falske – et utstillingsvindu.

Dagens politi står overfor grenseløs kriminalitet. Dette er en historie som tar for seg slik faenskap, samtidig som den speiler det mangfold som finnes i politikulturen. Den forteller om de ambisjonsrike, de utladete, de lojale, dilettanter, flinkiser, resignerte, men også vanlig politi med sterk etisk forankring og kjærlighet til mennesker. Romanen forener varm humor og den tradisjonelle krimsjangeren med autentisk politiarbeid. Henriksen maler ikke ut vold, men gir det vonde et sant ansikt. Dette er fiksjon med utgangspunkt i virkelige mennesker, de som kanskje handler i samme matbutikk som deg.