Karin Arnø Arntzen lanserer novellesamlingen "Etterklang" den 28. november

Karin Arnø Arntzen lanserer novellesamlingen "Etterklang" den 28. november

28.11.17 kl. 13.00 lanserer Karin Arnø Arntzen sin novellesamling på Poppelstien senter. Det blir presentasjon ved bokens redaktør Marte Østmoe, korsang og lett servering.

Sted: Poppelstien, Nordstrand - Oslo
Dato: Tirsdag 28. november
Tid: kl. 12:00

Novellesamlingen ETTERKLANG er gitt ut på Lyst forlag og består av 14 noveller. De veksler mellom livsvisdom og det genuint barnslige, melankoli og lekenhet. 

De andre elevene kom stormende for å se på den gule himmelen. Og de lo alle sammen og skrek høyt :"Gul himmel og svart sol, gul himmel og svart sol!"

Hun hadde sett noe de andre ikke så.

Fanget for en stund i dette utrolige livet, strekker mennesket seg etter drømmen. Men underveis sloss vi med gresset som gror opp rundt føttene våre. Dette vet personene vi møter. De er hele tiden i kontakt med sitt sanne, skjøre og livredde lille jeg.

En liten avvisning i de smale øynene ...

– Og hva så?

Tingene pleier da å ordne seg etter hvert, på den ene eller den andre måten?

Hun kunne ikke tenke seg noe annet.

Tingene måtte da kunne ordne seg!

 

***

 

OM FORFATTEREN:

KARIN ARNØ ARNTZEN er født i 1930 på Nordstrand i Oslo, hvor hun fremdeles bor. Hun er adjunkt med opprykk og har arbeidet som lærer i Osloskolen. Som pensjonist er hun aktivt medlem av Pensjonistuniversitetet på Nordstrand, bl.a. som leder av gruppen: Litteratur og teater. Forfatteren har gitt ut diktsamlingen SOLUR, 2005 og novellesamlingen ABSOLUTT SOMMER, 2016.

 ***Omtalte bøker