Kjetil Karlsen debuterer med romanen "Jeg, Tuva og Iron Maiden"

Kjetil Karlsen debuterer med romanen "Jeg, Tuva og Iron Maiden"

Kjetil Karlsen jobber til daglig som anestesilege i Trondheim. Nå debuterer han også som romanforfatter, med den velskrevne romanen: "Jeg, Tuva og stemmen til Iron Maiden."

Om boken:

Som gutt er Thomas Nordvik og storesøster Veronica vitne til at nabogutten Ola blir påkjørt og drept av toget. Det er faren deres som kjører toget, og denne hendelsen forandrer alt for familien. Thomas og Veronica holder hemmelig for faren at de lekte ved jernbanelinja. Hemmeligheten binder søsknene tettere og tettere sammen, samtidig som den lille familien rammes av en rekke dramatiske hendelser. Skjer alt dette fordi Thomas er skyld i Olas død?

Thomas er svært flink til å synge, når hverdagen blir vanskelig flykter han inn i drømmen om å bli vokalist i Iron Maiden.

Nesten tretti år etter er datteren Tuva på Utøya. Datoen er 22. juli 2011. Thomas Nordvik har kontakt med henne på telefon da katastrofen treffer den lille øya, men han har ingen mulighet til å hjelpe henne.

Jeg, Tuva og stemmen til Iron Maiden er en medrivende generasjonsroman om drømmer, idealisme og de uslitelige båndene som binder foreldre og barn sammen.Omtalte bøker