Kommer fra Italia for å lansere "Venteromsnoveller" på Eldorado i Oslo

Kommer fra Italia for å lansere "Venteromsnoveller" på Eldorado i Oslo

Vår ferskeste debutant, Tonje A. Lissandrin kommer helt fra Italia for å lansere novellesamlingen "Venteromsnoveller." Der vil forfatteren bli bokbadet av redaktør Marte Østmoe, og skuespiller  Thale Tornes vil lese høyt fra boken. Lanseringen foregår på Eldorado i Oslo den 19.mars, men for de som ikke har sjansen til å treffe forfatteren da, så vil det også by seg en mulighet i Vestfold og Telemark de påfølgende dagene.

lanseringsplakat

 

 

 

Om forfatteren:

Tonje A. Lissandrin er (f. 1975) i Trondheim. I dag er hun bosatt i Veneto i Italia. Hun har Master of Business Administration (MBA) -utdannelse fra London, hovedfag innen immunologi og forskerbakgrunn fra USA. Lissandrin har gitt ut flere vitenskapelig artikler i internasjonale, medisinske tidsskrifter. Venteromsnoveller er hennes skjønnlitterære debut.

 

Om boken:

Venteromsnoveller er korte, bittersøte noveller tilegnet pausene. Ventetiden. Holdeplassen. Kaffekoppen.

Vi møter en mann som ikke kommer seg ut av maleriet. Vi møter en annen som har havnet bakerst i eks-damas klesskap. Vi møter kvinnen som drikker Amarone på en helt vanlig hverdag, samt alenefaren som sliter både med Big Bang og med sjokoladekake.

Det handler om å strande på alternativ musikksjappe under evakueringen av Boston, om å hoppe ut av et fly med drømmene sine som lodd og om å holde seg fast i et moteblad mens gulvet på venterommet bikker nedover mot et stup.

– Det hadde sett ut som en ulykke, er noe av det siste Anna rekker å si før hun sporløst forsvinner.
Felles for alle karakterene i Venteromsnoveller er at de, på linje med deg og meg, søker forklaringer, logikk og mening i tilværelsen.Omtalte bøker