Kristine T. G. Hardeberg lanserer romanen "De uskyldige" på Kaffka på Gjøvik

Kristine T. G. Hardeberg lanserer romanen "De uskyldige" på Kaffka på Gjøvik

Kristine T. G. Hardeberg har bodd på Gjøvik de siste 17 årene, og er nå ute med sin første bok, "De uskyldige". Utgivelsen feires med bokbad, opplesninger, musikalske innslag og lett servering hos Kaffka på Gjøvik. Man kan kjøpe drikke, småretter og middag, både underveis og etter programmet, dessuten blir det mulighet til å sikre seg et signert eksemplar av boken. Kveldens bokbader er Hans Olav Lahlum, og det blir også cellomusikk ved Olve Wendelbo.

Dato: Torsdag 11. april
Tid: 18:00

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Velkommen til en hyggelig kveld med fokus på litteratur, musikk og Firenze.

Link til arrangementet på Facebook

OM BOKEN:
Sandra leter etter faren sin, en jakt som fører henne fra en liten bygd på Vestlandet til Firenze i Italia, byen som er hennes eneste spor. Men, søket etter faren skal vise seg å avsløre sjokkerende hemmeligheter om begge foreldrene. Under buegangene i Europas aller første barnehjem opplever Sandra hvordan historie og nåtid henger sammen, hvor sterkt båndet mellom mor og barn kan være.

For parallelt med Sandras historie følger vi også Teresa, en oppvakt jente i frigjøringskrigens Italia, en tid da muligheter og begrensninger går hånd i hånd. Mest av alt ønsker hun seg utdannelse, men følgene vil bli skjebnesvangre for henne - og for Sandra. Er det mulig å stole på et annet menneske?

De uskyldige handler om livsvalg og tilhørighet, om mysterier og håp. Bli med inn i inn i de trange gatene i en av de viktigste italienske renessansebyene i denne gripende slektsromanen som portretterer både skjørheten og styrken i det å være en familie.Omtalte bøker