Lansering av "Essensen av Kaukasus" den 11.09. på Deichman i Oslo

Lansering av "Essensen av Kaukasus" den 11.09. på Deichman i Oslo

Det er litt som å banne i kirken, synes forfatteren Richard Bærug hvis han må svare på hvor det er vakrest, i Norge eller i Svaneti, men vi mistenker at han havner i Svaneti ...

Ifølge den georgiske Skapelsesberetningen fikk georgierne ved en guddommelig feiltakelse det vakreste landet på jord. Og i dette landet er Svaneti den skjønneste delen.
Her har Richard Bærug som eneste nordmann og vesteuropeer bodd mesteparten av de seneste ti årene. Nesten hver uke har han vært på fottur eller skitur i denne høyeste fjellregionen i Kaukasus og Europa. Før var det Bærug som spurte lokalfolk om veien. Nå er det de lokale som spør ham om råd.

Boka «Essensen av Kaukasus. SVANETI» presenterer 96 turer man kan ta til fots, på ski, på sykkel eller på hesteryggen i og fra dalen der han bor.
Dette er forfatterens andre bok om Svaneti. 

Richard Bærug kommer fra Brunlanes og har doktorgrad innenfor medievitenskap. Han har skrevet flere bøker om europeisk media, den seneste «Putins presse» kom i 2018 og handlet om russisk media. Bærug har tidligere ledet Nordisk Ministerråds informasjonskontor i Rīga, arbeidet som prorektor ved Høyskolen i Vidzeme i Latvias og i flere år vært aktiv innenfor media- og reiselivsbransjen. Han er i dag forfatter og medier i Grand Hotel Ushba i Svaneti i Georgia.

Boka utgis av LIV Forlag / Forlagshuset i Vestfold, inneholder 344 sider med tekster, GPS koordinater, kart og et hav av naturskjønne bilder.

VELKOMMEN TIL BOKLANSERING!

11.september kl. 18.00 på Deichman Majorstuen i Oslo.

Gratis inngang.Omtalte bøker