Les den romantiske historien til Elin Birkeland Rage i Solabladet

Les den romantiske historien til Elin Birkeland Rage i Solabladet

I fjor debuterte Elin B. Rage med boken Orkideens perle, en bok med mye komplisert kjærlighet. Så komplisert har ikke hennes eget kjærlighetsliv vært, i hvert fall ikke etter at hun omsider fikk øynene opp for John Inge, den tidligere klassekameraten. 

– Jeg syntes stort sett at guttene i klassen var barnslige «dredunger». Jeg var mer opptatt av de som var eldre, sier Elin om tiden de gikk på skolen sammen. Seksten år senere var ting blitt annerledes ... 

– Dea var det stormende forelskelse fra min side. Han var litt mer skeptisk, sier hun.

Men Elin lot seg ikke stoppe av skepsisen. Hun ringte og inviterte John Inge hjem på besøk. Og etter besøket var det vel egentlig gjort. At Elin var blind, lot de heller aldri bli noen hindring. Det bringer heller familien - som i dag også består av datteren Ingelin -  tettere sammen. 

– Vi er liksom tvunget til å gå hånd i hånd, vi da. Det er jo litt fint også, sier de til Solabladet.

valentines-day-heart

 

Vil du lese Orkideen, boken Elin Birkeland Rage har skrevet? Den kan bestilles hos din lokale bokhandel, eller direkte i forlagets nettbutikk her.

elin og valentine

 

Cato Andersen velger å ta sitt eget liv. Han etterlater seg sin kone og deres baby Malin, søsken, nieser, mor og sine svigerforeldre.

Hvorfor gjorde Cato dette?

Hvem var egentlig Cato? Kommer vi noen gang til å få vite det?Omtalte bøker