Les den sterke historien til vår forfatter Elisabeth Holt i Hjemmet

Les den sterke historien til vår forfatter Elisabeth Holt i Hjemmet

Elisabeth Holt har gått en tøff vei for å bli venn med seg selv. I ti år var hun så syk av angst at hun nesten ikke greide å komme seg ut av sengen. I dag reiser har hun skrevet bok om den tøffe tiden og veien videre, og hun reiser rundt og holder foredrag for å hjelpe andre. I denne ukens Hjemmet Helse kan dere lese hele den sterke historien.

elisabeth i hjemmet

Om boken hun har skrevet for å hjelpe andre i lignende situasjon:

Mange av oss lever i dag et liv hvor vi glemmer oss selv og tillater at hverdagens krav og mas og andres forventninger får stor plass. Dette er spesielt sant når vi ikke vet hva vi selv ønsker eller ikke klarer å sette tydelige grenser. Da vil livet ofte ikke lenger være en glede, men en kamp.
Løsningen for å få et bedre liv er å ta tilbake retten til å være glad i seg selv, lytte til seg selv og egne ønsker, og slutte å bry seg med hva andre mener om hvordan vi bør leve. Når man føler kjærlighet til seg selv, vil man slutte å dømme seg selv og andre, man får mer energi og livet faller på plass. Opplever man glede i livet har man også mye mer å gi andre, og verden blir et bedre sted, ikke bare for en selv, men også for de rundt.
Livet er hva du selv gjør det til. Sett pris på deg selv, og velg det livet du selv vil ha!

Elisabeth Holt opplevde at hennes eget liv var i en nedadgående spiral i mange år, inntil hun en dag fikk valget mellom å leve, eller la kroppen dø av selvforakt og angst. Redningen kom da hun endelig forsto at hun måtte begynne å lytte til seg selv, og ikke alle andre. I dag lever hun et svært harmonisk og lykkelig liv, og i denne bøken deler hun kunnskapen hun opparbeidet seg gjennom egne erfaringer.Omtalte bøker