Les om Bjørn Dahl og "Krigerne" i både Jessheimpuls og Ullensaker Blad

Les om Bjørn Dahl og "Krigerne" i både Jessheimpuls og Ullensaker Blad

Spenningsromanen "Krigerne" utkom for en snau uke siden og lanseres ikke offisielt før 17.11, men allerede nå kan du lese om bok og forfatter i flere aviser. 

Les i Jessheimpuls her: 

https://jessheimpuls.no/2018/10/29/kriger-videre-mellom-to-permer/?fbclid=IwAR1keS-d2grxLUHUPlSjUFwqNgw0cfxBNwxinEHte362qVgklCdyqe-EQFI

krigerne i jessheimpuls

Ullensaker Blad har også intervjuet forfatteren:

bjørn dahl i ullensaker blad

Om boken:

Når Bern Juv settes fri etter å ha sonet tre drap han hevder ikke å ha begått, ser han fram mot ensomheten og et liv i pakt med naturen, men fortida innhenter den forhenværende Unifil-soldaten allerede ved porten: Ekskjæresten Minken nekter å gi ham opp.

Bern rekker knapt hjem før en tvilsom privatdetektiv vil at han skal be saken sin gjenopptatt. Samtidig dukker det opp et nytt lik som forbindes med forbrytelsen Bern ble dømt for. Vil han igjen bli mistenkt?
Minken foreslår at han skal bli med til Libanon, der hun arbeider med humanitære prosjekter. Flyktningleirene som Minken jobber i finansieres på en lyssky måte. Nå er flere ute etter ressursene – og de er villige til å gå over lik. Igjen befinner Bern seg i stormens øye, i landet som har merket ham for livet.

Krigerne er en actionfylt spenningshistorie om gråsoner og mål som helliger midlene.Omtalte bøker