Les om Pål-Erik Winthers nye bok på Midtsiden.no

Les om Pål-Erik Winthers nye bok på Midtsiden.no

Boken blir ikke offisielt lansert før 15. november, men forfatter Pål-Erik Winther har allerede gjort sitt første intervju i nettavisen "Midtsiden.no", der han forteller om både bok og skriveprosess. 

Intervjuet kan du lese i sin helhet her: https://www.midtsiden.no/bok-nummer-fra-pal-erik-winther

Om boken:

Sebastian skal tilbringe sommerferien på besteforeldrenes gård. Ferien begynner fint, med sol, bading og en gryende forelskelse i Isabelle, som bor på øya. Men det ligger en mørk skygge over det lille samfunnet. Elleve år tidligere forsvant et tvillingpar nesten uten et spor. De ble aldri funnet igjen. Hva skjedde egentlig med de to, og hvorfor ble det funnet spor etter dem i besteforeldrenes skog?

Om nettene ser han flakkende lys i skogen og en fremmed mann som lusker rundt huset. Sebastian og Isabelle mistenker at de mystiske hendelsene er forbundet med barna som forsvant og bestemmer seg for å finne ut hva som skjedde. Da de snubler over en hule i skogen, går det ikke lang tid før det som skulle være et harmløst eventyr, blir alvor. Sporene etter tvillingene fører dem til en verden mange lysår unna, og plutselig er de i livsfare.Omtalte bøker