Les om vår helt ferske debutant - JR Henrixen - i Tønsberg Blad

Les om vår helt ferske debutant - JR Henrixen - i Tønsberg Blad

Jan Robert Henriksen - eller JR Henrixen som han velger å kalle seg som forfatter - har brukt over to år på debutboka si, "De udugelige." Selv om han har fått gode tilbakemeldinger fra både redaktører og testlesere, så legger han ikke skjul på at han er både spent og nervøs på mottagelsen.

Nå er det likevel ingen vei tilbake, boken er i salg fra i dag, og vi er ganske sikker på at leserne vil ta den varmt imot.

Du kan lese intervju med den spente debutanten i Tønsberg Blad her: https://www.tb.no/kultur/litteratur/farder/eks-politimannen-har-brukt-to-ar-pa-sin-forste-krimroman-skrekkelig-nervos/s/5-76-836516

Om boken:

En serbisk krigsfange som soner i Norge står sentralt og det åpenbare gir politiet tunnelsyn. For noen blir det jakt, for andre en kamp for å være profesjonelle, for de falske – et utstillingsvindu.

Dagens politi står overfor grenseløs kriminalitet. Dette er en historie som tar for seg slik faenskap, samtidig som den speiler det mangfold som finnes i politikulturen. Den forteller om de ambisjonsrike, de utladete, de lojale, dilettanter, flinkiser, resignerte, men også vanlig politi med sterk etisk forankring og kjærlighet til mennesker. Romanen forener varm humor og den tradisjonelle krimsjangeren med autentisk politiarbeid. Henriksen maler ikke ut vold, men gir det vonde et sant ansikt. Dette er fiksjon med utgangspunkt i virkelige mennesker, de som kanskje handler i samme matbutikk som deg.