Les om vår sprekeste forfatter i LABO-bladet

Les om vår sprekeste forfatter i LABO-bladet

Richard Bærug har nettopp gitt ut bok nummer tre hos oss, Svaneti, essensen av Kaukasus. Der skriver han om det han kaller "Det vakreste eventyrlandet i Europa" og gir tips om 96 forskjellige tur-ruter som man kan gå til fots eller på ski. Selv har han gått Svaneti rundt, både med og uten ski. Vi skal ikke garantere at han er vår sprekeste forfatter, men han er garantert i tetsjiktet :-)

Dette sier forfatteren om boken:

Det er litt som å banne i kirken, når jeg må svare på hvor det er vakrest, i Norge eller i Svaneti. Ifølge den georgiske Skapelsesberetningen fikk georgierne ved en guddommelig feiltakelse det vakreste landet på jord. Og i dette landet er Svaneti den skjønneste delen.Her har jeg som eneste nordmann og vesteuropeer bodd mesteparten av de seneste ti årene. Hver uke på fottur eller skitur i denne høyeste fjellregionen i Kaukasus og Europa. Før var det jeg som spurte lokalfolk om veien. Nå er det lokale som spør meg om råd.

Boka presenterer 96 turer man kan ta til fots, på ski, på sykkel eller på hesteryggen i og fra dalen jeg bor i. Opplev naturen og det nesten uberørte Eventyrlandet før alle andre gjør det!Omtalte bøker