"Lille linerle" lansert for fullt Forlagshus fredag 24. mars

"Lille linerle" lansert for fullt Forlagshus fredag 24. mars

Forlagshuset på Skreppestad valgte å tyvstarte påsken med to krimboklanseringer i helgen. Først ut var Myriam H. Bjerklis krimbedut «Lille Linerle» som ble lansert for fullsatt sal fredag 24.03. Boken har allerede fått strålende kritikker av flere av Norges mest kjente bokbloggere, noe som selvfølgelig ikke la noen demper på festen.

DSC_2389

 Kvelden ble innledet med en nydelig minikonsert av Hanne Ingersdotter, som også debuterte selv denne kvelden, med en helt nyskrevet og svært fengslende sang.

Foto (c) Finn B HansenFoto (c) Finn B Hansen

Deretter ble den ferske krimforfatteren bokbadet av bibliotekar og litteraturformidler Kirsten F. Muhle, som selvfølgelig hadde lest romanen grundig, og tydelig latt seg berøre av skjebnene på boksidene.

DSC_2411

Forfatteren leste også to kapitler fra boken for et svært lydhørt publikum. Bjerkli var tydelig rørt over både oppmerksomhet og alle de positive tilbakemeldingene, men var også veldig klar på av at det ferdige resultatet ikke var noe «enkvinnesverk.»

Foto (c) Finn B. HansenFoto (c) Finn B. Hansen

-          Jeg har hatt mange dyktige testlesere underveis, forteller hun. – Og ikke minst; uten min dyktige redaktør, Nina Grove Hansen fra Tønsberg, så hadde dette vært en langt dårligere roman. Jeg kan ikke få fullrost henne nok!

DSC_2426

Bokinspirator Liv Gade ba om ordet, og avsluttet den offisielle delen av kvelden med en forrykende skrytetale. – Jeg leser vanligvis ikke krim der handlingen rammer små barn, sa hun. – men da jeg først hadde begynt på denne, så var den helt umulig å legge fra seg.  Lille Linerle er både skremmende og spennende, og slutten er helt utrolig!

DSC_2429Omtalte bøker