"Lille linerle" på topplisten over mestselgende norsk krim hittil i år

"Lille linerle" på topplisten over mestselgende norsk krim hittil i år

Lille Linerle, skrevet av Myriam H. Bjerkli,er nå oppe i over 9 000 eksemplar, fordelt på hardcoverbøkene, pocketbøkene og nedlastede ebøker. Det er veldig bra for en debutkrim, og gøy å se at den så vidt snek seg med på  topplisten over mestselgende norsk krim hittil i år.

 hjemmesiden til forfatteren her, kan du lese flere titalls positive tilbakemeldinger fra avisanmeldere, bokbloggere, bibliotekarer, andre forfattere og dedikerte lesere.

 

Om boken:

Sju år gamle Mari leker på stranda utenfor huset der hun bor. Det er en regntung oktoberdag og mamma har besøk av den nye kjæresten sin, Petter. Mari liker ham ikke. Hun drømmer om at den ordentlige pappaen hennes - som hun bare husker fra et sort-hvitt-bilde hun har på natt- bordet - en dag skal komme på besøk.

– Pappa? Er det deg?
Stemmen skalv. Det siste ordet var knapt hørbart, ikke stort mer enn et lite håpefullt pust. Han nikket, bøyde seg ned og åpnet armene.

– Ja, lille Linerle, selvfølgelig er det meg. Kom til pappa.

Det finnes mange eksempler fra virkeligheten på unge jenter som blir holdt fanget av usle menn. Noen av dem i årevis. Ofte i mørke kjellere, i helt vanlige boligområder, der ingen aner hva som foregår innenfor naboens vegger. Kunne det samme skjedd i Kodal, det fredelige, lille tettstedet rett utenfor Sandefjord?

 ***Omtalte bøker