Liv Gade anbefaler tre av våre bøker som sommerlektyre i siste utgave av Familien

Liv Gade anbefaler tre av våre bøker som sommerlektyre i siste utgave av Familien

I siste utgave av Familien anbefaler bokinspirator Liv Gade bøker for sommeren. Det som er stas er at titler vi har gitt ut kommer med i anbefalingen. Det som er enda mer stas er at hele tre av bøkene våre er med:

tre bøker i familien-page-001

Spiser du egg så få du skjegg, Før himmelen roper deg hjem og Lille Linerle er alle bøker Gade mener er godbiter du kan ta med deg på sommerens ferietur. Her er hva hun sier om de tre:

Hvis du spiser egg så får du skjegg: "Her kommer en nydelig liten diktsamling med rim og regler som passer for barn i alle aldre. Forfatteren har en fabulerende fantasi, hun leker med ord og med oss, og jeg tenker at dette er viktig, dette vekker interessen og nysgjerrigheten til barn når det gjelder språk, og måter å uttrykke seg på."

Før himmelen roper deg hjem: "Dette er en av de vakreste bøkene jeg har lest i mitt liv, og jeg har lest mange! Dette er en historisk roman – og den er fra Vestfold. (...) Språket er vidunderlig og litt gammeldags." 

Lille Linerle: "Det er en sterk, mørk bok, kanskje særlig fordi Mari har tillit til Ari, i hvert fall til å begynne med. Vi har alle hørt om Stockholmsyndromet. Det tror jeg oppstår her. Slutten er spennende og utfordrende. Forbered deg på en søvnløs natt!"

Vi er selvfølgelig enig og setter pris på at det når ut til flere!  Alle titlene finner du i nettbutikken vår!