Margaret Skjelbred er ute med sin aller første visebok

Margaret Skjelbred er ute med sin aller første visebok

Margaret Skjelbreds dikt har alltid blitt sett på som veldig sangbare. Med sine rim og sin faste rytme nærmest roper de etter en melodi, og nå er boken kommet. Et knippe dikt, kledd opp til viser i Øivind Lauritzens lette, iørefallende melodier.

viseboka

Boken finnes i bokhandelen fra uken, men den offisielle lanseringen er ikke før 05. desember kl. 19.00. Den skjer på Villa Møllebakken i Tønsberg, og hvis du har lyst til å møte forfatteren og høre mer om henne og den ferske bokutgivelsen, så er du selvfølgelig hjertelig velkommen.

Hør intervjuet med Margaret Skjelbred på NrK Vestfold her.

Margaret Skjelbred (født 25. januar 1949 i Stokke i Vestfold) er bosatt på Nordbyen i Tønsberg. Hun er utdannet psykiatrisk sykepleier og debuterte litterært i 1983 med diktsamlingen Det er aleine du er. Hun har senere utgitt en rekke diktsamlinger, romaner og barnebøker.

Boken kan bestilles hos din lokale bokhandel, eller direkte i forlagets nettbutikk.

Forfatteren er også intervjuet i Tønsberg Blad, der hun forteller om egne sangferdigheter, oppvekst og hvorfor hun valgte å gi ut visebok. Les intervju med forfatteren i forbindelse med utgivelsen i Tønsberg Blad her:

 

margaret tbOmtalte bøker